Kavelteam

Kavelteam biedt een dienst, waarmee kavelaanbierders hun kavels gemakkelijker kunnen verkopen. Het is een (marketing)tool en een database. Klanten kunnen gebruik maken van het platform “kavelteam.nl” om hun kavels op aan te bieden en kavelzoekers een platform te bieden voor informatie (o.a. inschrijving op kavels, plattegronden, etc.). Daarnaast biedt Kavelteam een database aan van kavelzoekers.

Wij zijn gevraagd om mee te denken hoe Kavelteam in de markt geprofileerd kan worden en daarnaast om hier een bijpassende, professionele uitstraling bij te ontwerpen. Naast het logo, complete huisstijl en het ontwerp en realisatie van de website, hebben we ook nog een een lanceringscampagne bedacht voor het nieuwe platform en merk. “Vind jouw droomkavel via Kavelteam.”

We zijn hierbij op zoek gegaan via social media naar een stel dat deze zoektocht wilde uitdragen en hiervan is een korte commercial gemaakt: een video met een stel dat op zoek is naar een kavel. Ze zitten op een bank op hun nieuwe kavel, gevonden via Kavelteam. Bekijk hier de video! Vervolgens hebben we social media ingezet om een database te gaan aanleggen van kavelzoekers uit heel Nederland. Deze database bevat inmiddels bijna 2000 actieve kavelzoekers in Nederland.

Meer werk zien?

Lievense
Nikkels
HalteZ
Ter Riele BV