Over Thumbs Up

Op 1 juni 2012 hebben Machteld Schoeman en Moniek Vrielink Thumbs Up opgericht. Allebei met de droom om te gaan ondernemen. Wat klein begon groeide binnen een paar jaar uit tot een bloeiend bedrijf, met klanten in de regio en door heel Nederland.

Het doel om de wereld te veroveren met Thumbs Up is nog niet helemaal werkelijkheid geworden, maar we zijn hard op weg ;-). In september 2016 kwam er met Marjan een “M” bij als versterking en in 2018 M(P)eggy!

We kenmerken onszelf door op een hele open en transparante wijze met onze klanten te werken. Contracten doen we niet aan, want de relatie moet wederzijds gewoon werken. We zijn geen groot reclamebureau, maar bieden wel een compleet pakket aan diensten aan. Het meeste doen we zelf, voor sommige dingen schakelen we onze vaste partners in. Wij blijven wel altijd het aanspreekpunt, waardoor je als klant verder nergens omkijken naar hebt. Jij vraagt, wij draaien!

Verder zijn we enorm flexibel. Heb je ons een keer nodig in de avonduren of het weekend? Ook geen probleem. (Tip: Machteld kun je beter ‘s ochtends bellen en Moniek ‘s avonds.)

We denken zowel met je mee in marketingstrategie en de ontwikkeling van creatieve ideeën, als dat we de uitwerking daarvan verzorgen!

Thumbs Up: Leuke dingen met je merk!

het team

Machteld

bedenkt. voert uit. regelt. Met Machteld erbij weet je zeker dat het goedkomt. Is een duizendpoot en voelt zich in die rol ook als een vis in het water. Heeft al de nodige levenservaring want komt uit 1978 en na diverse werkgevers kwam ze erachter dat ondernemen toch wel haar passie is.

Met Thumbs Up geeft ze invulling aan deze passie. Denkt graag in oplossingen en staat altijd klaar voor de klant.

Meer weten? Stuur Machteld een mail of bel haar gewoon even!

Moniek

Multitasken bestaat niet. Toch probeert Moniek dit nog altijd. Deze duizendpoot is van alle markten thuis. Aan de brainstormtafel denkt ze mee met je marketingstrategie en doelstellingen. Komt met creatieve ideeën maar houdt altijd vast aan de rode draad. Kan daarnaast best aardig fotograferen en filmen en houdt van teksten schrijven.

Stiekem een beetje een nerd. Maakte op haar 16e d’r eerste website in HTML en heeft van al haar passies haar werk gemaakt. Bovendien verkoopt ze eigenlijk nooit nee. Want wat niet kan is nog nooit gebeurt.

Meer weten? Stuur Moniek een mail of stuur haar een whatsapp!

Marjan

Sinds 2016 onderdeel van het Thumbs Up team. Deze creatieveling is een kei in grafische vormgeving. Kan een creatief marketingidee vormgeven tot iets visueels en moois. Houdt van logo’s bedenken en magazines maken. Is in haar werk een pietje precies en zorgt er dus voor dat de klant echt iets moois in handen heeft.

Met inbreng van haar Brabantse roots en humor is het altijd een gezellige bende met Marjan erbij. Een wijntje tijdens de borrel slaat ze zeker niet af.

Meggy (Peggy)

Ze heet eigenlijk Peggy…maar ja als je in een team met allemaal M’s komt, dan word je al snel omgedoopt. Meggy dus. Ze is onze ‘oude rot’ in het vak, degene met de meeste (levens)ervaring.

Meggy wordt blij van opmaakklussen waar ze echt haar ei in kwijt kan. Van flyer tot magazine, Meggy maakt het voor je. Met precisie en aandacht. Ze leert bovendien nog steeds graag bij en is zo een kei geworden in de creatie van online magazines, bijvoorbeeld van Instant Magazine.

Een feestje slaat Meggy niet zo snel af en het is dan ook een feestje om haar erbij te hebben!

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Thumbs Up is full-service, multifunctioneel, de rechterhand op gebied van marketingcommunicatie, of beter gezegd misschien wel de duizendpoot die jij zoekt. We werken voor bedrijven, verenigingen en stichtingen, van groot (internationaal opererend) tot klein (ZZP’ers).

We worden door onze klanten ingeschakeld voor uiteenlopende projecten en klussen. Een greep uit wat wij doen:

  • marketingadvies, -strategie en -plannen: wat is de rode draad van jouw merk?
  • ontwerp van logo’s en huisstijl (ook upgraden van bestaande huisstijl)
  • (digitale) magazines en brochures: zowel ontwerp als teksten en fotografie
  • social media: ideeën en strategie, maar ook bedenken en maken van content (inclusief grafische vormgeving)
  • websites en webshops: van ontwerp tot realisatie, alles regelen we voor je! (oja en we zijn fan van wordpress)
  • SEO en SEA: iedereen wil toch goed gevonden worden op google?
  • fotografie en video: je bedrijf op de juiste manier in beeld
  • digitale nieuwsbrieven: ontwerpen, schrijven en versturen van je (zakelijke) nieuwsbrieven (we love mailchimp!)

Ben je overtuigd of wil je meer weten? Bekijk ons werk of neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op!

Ons stappenplan tot succes!