Over Thumbs Up

Op 1 juni 2012 hebben Machteld Schoeman en Moniek Vrielink Thumbs Up opgericht. Allebei met de droom om te gaan ondernemen. Wat klein begon groeide binnen een paar jaar uit tot een bloeiend bedrijf, met klanten in de regio en door heel Nederland.

Het doel om de wereld te veroveren met Thumbs Up is nog niet helemaal werkelijkheid geworden, maar we zijn hard op weg ;-). In september 2016 kwam er met Marjan een “M” bij als versterking.

We kenmerken onszelf door op een hele open en transparante wijze met onze klanten te werken. Contracten doen we niet aan, want de relatie moet wederzijds gewoon werken. We zijn klein en dus vinden we het ook belangrijk om flexibel te zijn. Heb je ons een keer nodig in de avonduren of het weekend? Ook geen probleem. (Tip: Machteld kun je beter ‘s ochtends bellen en Moniek ‘s avonds.)

We denken zowel met je mee in marketingstrategie en de ontwikkeling van creatieve ideeën, als dat we de uitwerking daarvan verzorgen!

Thumbs Up: Leuke dingen met je merk!

het team

Machteld

bedenkt. voert uit. regelt. Met Machteld erbij weet je zeker dat het goedkomt. Is een duizendpoot en voelt zich in die rol ook als een vis in het water. Heeft al de nodige levenservaring want komt uit 1978 en na diverse werkgevers kwam ze erachter dat ondernemen toch wel haar passie is.

Met Thumbs Up geeft ze invulling aan deze passie. Denkt graag in oplossingen en staat altijd klaar voor de klant.

Meer weten? Stuur Machteld een mail of bel haar gewoon even!

Moniek

Multitasken bestaat niet. Toch probeert Moniek dit nog altijd. Deze duizendpoot is van alle markten thuis. Aan de brainstormtafel denkt ze mee met je marketingstrategie en doelstellingen. Komt met creatieve ideeën maar houdt altijd vast aan de rode draad. Kan daarnaast best aardig fotograferen en filmen en houdt van teksten schrijven.

Stiekem een beetje een nerd. Maakte op haar 16e d’r eerste website in HTML en heeft van al haar passies haar werk gemaakt. Bovendien verkoopt ze eigenlijk nooit nee. Want wat niet kan is nog nooit gebeurt.

Meer weten? Stuur Moniek een mail of stuur haar een whatsapp!

Marjan

Sinds 2016 onderdeel van het Thumbs Up team. Deze creatieveling is een kei in grafische vormgeving. Kan een creatief marketingidee vormgeven tot iets visueels en moois. Houdt van logo’s bedenken en magazines maken. Is in haar werk een pietje precies en zorgt er dus voor dat de klant echt iets moois in handen heeft.

Met inbreng van haar Brabantse roots en humor is het altijd een gezellige bende met Marjan erbij. Een wijntje tijdens de borrel slaat ze zeker niet af.

Nieuwe M?

Begint jouw naam (of 2e naam of achternaam) met een M? En denk jij een meerwaarde te kunnen zijn voor het team van Thumbs Up? Stuur ons dan gerust eens een berichtje of kom eens koffie drinken. Wie weet wat daar nog van komt!

Ja dat wil ik wel!